CUBEPACK Hon na Mikuláše úspěšně za námi!

Náš první pořadatelský počin na poli canicrossu je – troufám si říct úspěšně – za námi! Přestože se zpočátku zdálo, že nám počasí příliš přát nebude, se startem závodu se umoudřilo a mohli jsme si tak pěkně zazávodit bez deště nad hlavou :) Sjelo se celkem 48 nadšenců z řad zkušených i těch méně zkušených běhačů. Závodníci měli možnost výběru mezi kratší tratí 3,7 km a delší tratí 6,5 km. O akci vyjde článek v příštím čísle Psích sportů ;)

No a jak se běhalo nám? I přes pořadatelský shon jsme vyběhly obě - Pája s Falkem a já s Arnoldem. Byl to Arnoldův první závod po operaci vůbec a pro nás s Pájou první start za Musher Club Český ráj. Arnoušek moc mile mě přakvapil, běželi jsme bez přestávek (kromě jednoho neodkladného venčení se a drobné motanice) a doběhli v čase 21m15s na krásném posledním místě :D. Pája s Fífou samozřejmě zamakali a i přes lehčí flákání se na trati doběhli v čase 17m47s, což jim vyneslo 3. místo v kategorii žen na krátké trati :) 

Ještě jednou moc děkujeme všem známým, přátelům a sponzorům, kteří se do pořádání akce pustili s námi a i díky kterým to byl velmi vydařený den!!!

Výsledky

Fotky od nás

Fotky od Romana Fraňka

Fotky od JRT Agi Pardubice